Távkapcsolat, vagy amit akartok

Távkapcsolat, vagy amit akartok

Put on my best dress, I wanted to impress, I put a little make-up on, put a bow in my hair, wore pretty underwear hoping you might take it off...

2015. május 18. - daranyikolos

Persze, vannak jobb pillanatok és vannak rosszabbak. Nem mindig olyan nehéz - hmm, óriási a tapasztalatom nyilván, haha - de máskor nem tudsz szabadulni attól az érzéstől, a hasadban. Tudod, miről beszélek. Az az érzés. És van olyan, hogy tényleg úgy érzed, hogy belehalsz... mikor csak vársz, hogy legalább valami online komminikáció legyen, de hiába, mikor képtelen vagy pár percnél tovább koncentrálni a filmre, amit nézni próbálsz, mikor a sírás szélére kerülsz, miközben megpróbálod kiverni, mert csak rá tudsz gondolni. Úgy érzed, hogy tényleg kibírhatatlan, soha nem lesz vége, egyik cigiről gyújtasz a másikra.

Hagyd abba! Szedd össze magad!

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergayblog.blog.hu/api/trackback/id/tr637471564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása