Távkapcsolat, vagy amit akartok

Távkapcsolat, vagy amit akartok

Couldn't relax, couldn't sit back and let the sunlight in my lap...

2015. június 30. - daranyikolos

56. nap - épp harminc nap van még vissza, pontosan egy hónap!

Huhh, akkor ez azért már szinte a célegyenes, nem? :D Jó, nem. De ma van B. szülinapja! :3 Ami egyrészt csodás, imádom a szülinapokat - főleg a sajátomat. Csak azért nem a legjobb, hogy nincs itthon, vagy hogy nem posztolhatok az üzenőfalára, miközben bárki más igen, de... azért küldtem neki egy videót, meg egy levelet postán, ami nyilván nem ért ma oda, de talán a héten megkapja.

tumblr_nn9u6tkay51qlelrho1_540.jpg

Optimista vagyok. Tényleg mindjárt vége. Persze ezzel kapcsolatban is van bennem némi félelem... mármint, hogy ennyi idő után hazajön... de hát csak olyan lesz, mint előtte, nem? Sőt, talán jobb, mivel ezt is túléltük. Biztos lesz egy ilyen "visszaállós" időszak - remélem jó rövid -, de... utána már csak a happily ever after rész marad, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergayblog.blog.hu/api/trackback/id/tr347585084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása