Távkapcsolat, vagy amit akartok

Távkapcsolat, vagy amit akartok

Under a sky, no one sees, waiting, watching it happening...

2015. május 20. - daranyikolos

April elment Washingtonba dolgozni, és Andy Pawnee-ban maradt és túlélték és örökre együtt maradtak. Sőt, utána Andy egészen Londonig ment el el, és April maradt Pawnee-ban, és utána Andy visszajött, és mint már írtam, örökre együtt maradtak. Leslie és Ben is töltöttek külön időt, amíg Ben-nek máshol volt munkája - és örökre együtt maradtak, sőt, hármasikreket neveltek. 

andyapril.png

Mindy elment San Francisco-ba, Danny pedig New York-ban maradt, de nem lett vége a kapcsolatuknak.

És volt az a fura a film, amiben talán Drew Barrymore játszott és abban is valami hasonló volt a szituáció, és úgy rémlik - nyilván -, hogy happy end lett a vége. Mivel a sorozatok (és nagyjából a filmek is) a hobbim, már láttam ilyet korábban, de mégis, azért megélni kicsit nehezebb. Meg persze, azért ott van Hannah is, aki elment Iowa-ba, és na, annak például... hű, erről nem is akarok beszélni. Fuck you, Adam.

De hiszem, hogy B. és én Leslie és Ben vagyunk. April és Andy. Mindy és Danny. Biztosan így van, nem véletlenül ők a három all time kedvenc női karaktereim és az abszolút legnagyobb fiktív szerelmeim.

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergayblog.blog.hu/api/trackback/id/tr577475710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása